assortiment:

Een rijk palet aan betrouwbare borderplanten, rustgevende siergrassen en bijzondere eenjarigen. De foto's uit eigen tuin tonen slechts een selectie. Er is veel meer keus dan op deze pagina te zien is.

Op verzoek kan een plantenlijst worden toegezonden 

Op de volgende pagina's krijgt u een indruk van het beschikbare assortiment. Ik heb de vaste planten voor u op kleur gerangschikt. Per kleur staan ze op  alfabetische volgorde. Indien u op de foto's klikt wordt nadere informatie zichtbaar. De siergrassen hebben een eigen pagina gekregen.

 

Het assortiment varieert en beweegt mee met de seizoenen. De natuur is  soms onvoorspelbaar. Het kan daarom zo zijn dat ondanks mijn goede zorgen, een plant/soort die (nog) in het assortiment is vermeld onverhoopt toch (nog) niet beschikbaar is. Bent u op zoek naar één bepaalde soort, informeer dan altijd even van tevoren naar de beschikbaarheid. Het zou jammer zijn als u voor niets komt. Hoewel altijd genoeg ander moois...!

 

Steeds weer ben ik op zoek naar bijzondere zaden en waardevolle, bij voorkeur insect vriendelijke, planten. In die passie laat ik u graag meedelen door verschillende soorten en bijzonderheden aan te bieden en met regelmaat nieuwigheden aan het assortiment toe te voegen.


  

sesleria heufleriana
DSC_0683
DSC_0632
DSC_0258
Geranium Patricia/Ooievaarsbek
Vijg
Astrantia maj. Roma/Zeeuws Knoopje
DSC_0673
Dahlia Fascination
Cenolophium Denudatum
Kalimeris incisa Blue Star
DSC_0630
Delphinium Summer Skies/Ridderspoor
Nepeta Dawn to Dusk/Kattenkruid
Astrantia maj. Roma
Gaura Lindheimeri/Prachtkaars
Leucanthemum/Margriet
Geranium paars geaderd/Ooievaarsbek
Viburnum Tinus
Geranium Nimbus/Ooievaarsbek
Aquilegia/Akelei
Nepeta Six Hills Giant/Kattenkruid
Siergras
Monarda Gewitterwolke/Bergamotplant
Orlaya Grandiflora/Kantbloem
ampl. Red Baron/Duizendknoop

De Slingertuin: vaste planten en bijzondere eenjarigen| Ossendrecht