top of page
appelboom bij.jpg

de Slingertuin

Een h'eerlijke tuin, bereikbaar voor iedereen

tuin kb2.jpg

In het mooie, bosrijke Ossendrecht ligt tussen mens en dier, aan het Paadje van Kaatje, mijn h'eerlijke tuin, de Slingertuin.

Een tuin gecreëerd met vallen en opstaan, maar bovenal met passie voor vaste planten en liefde voor de natuur.

De lessen die mijn tuin mij heeft gegeven zijn van onschatbare waarde en ik leer nog dagelijks bij.  Mijn jarenlange praktijkervaring heb ik, na(ast) mijn loopbaan als jurist, aangevuld met een opleiding tuinarchitectuur aan de OntwerpAcademie in Boskoop.

Met de natuur als inspiratiebron en vaste planten als specialiteit help ik je graag met de juiste plant op de juiste plaats.

Samen met andere ogen naar je tuin kijken en de natuur binnenhalen? Laat je inspireren en adviseren in mijn tuin. Met hoofd, hart en een 'gereedschapspalet' aan vaste planten kan ik je vaak al een eind op weg helpen.

Een
 mooiere, leukere en groenere tuin betekent niet dat je de hele tuin overhoop moet halen. Ook kleine veranderingen of  toevoegingen van wat planten kunnen e
r al voor zorgen dat je tuin een (h)eerlijke buitenruimte wordt vol leven, om in te eten, spelen en/of ontspannen. Een favoriete plek; verrassend, rustgevend en harmonieus. 

Het grote genieten van een tuin, dát gun ik jou ook.

Graag tot ziens in jouw óf mijn tuin voor beplanting, advies en/of ontwerp!

Renate van der Kraan

 

logo slingertuin nieuw.jpg
in de tuin.jpg
bottom of page